söndag 7 mars 2010

Ny vecka..

Lite orolig natt men ändå helt okej Nellie har sovit bra bara varit vaken för att äta och byta blöja, dock har mitt huvud inte alls velat som jag vill och dunkat men idag känns de bättre...
Blev en tidig morgon då mamma och Vilda stog utanför dörren mamma kramade om oss och sa hej då vi alla kommer sakna henne men de är ju faktiskt bara några dagar. Vilda blev rätt loj till en början men nu är de full fart igen dom flyger som tokar och verkar ha jätte roligt, tur att dom går så bra ihop.
Nellie hon har kommit på att köra till tidningskorgen och massakera tidningar inte konstigt man får städa jämt, hon ser så söt ut när hon sitter där och tar tidning för tidning.

Idag är de riktigt varmt grannen fick sig nog en chock när han skulle öppna dörrn imorse all snö på taket hade rasat precis framför dörrn, ja han lär få skotta ett tag innan han är av med de där.
Känns helt otroligt att de är så varmt men för min del får de gärna vara så här så snön försvinner fortare än snabbt, bara så man åtminstonde kan se trädgården och drömma sig bort till gröna gräsmattor och massor av blommor.

Nu är de dags att rasta hundar och lägga på mer ved.

Ha en fantastisk dag!

Inga kommentarer: