torsdag 11 mars 2010

kväll

Blev en hel dag trots att jag hade planer på att komma hem i tid men trevligt va de och allt hanns med att göra, läkarbesöket gick bra och Nellie charmade alla som kom i hennes väg.
Vi for förbi Ådala och tittade till hundar och hämtade bord till vardagsrummet som passade perfekt, är så skönt nu när vi bor så nära och bara kan svänga förbi varann.

Väl hemma hämtade vi våra hundar och packade in all storhandling skönt att de är gjort för veckan så kan vi njuta av helgen. Jag har plockat in ris och videkissar pyntat med vita fjädrar blev riktigt fint och lite påskigt, en påsklilja pryder också vår byrå så skönt med lite vår i huset.

På söndag ska vi på loppis på umedalen förhoppningsvis gör vi något riktigt bra fynd om inte annat får vi en trevlig dag i trevligt sällskap, de ser vi fram emot.
Vi hoppas på bra väder i helgen så vi kan grilla lite korv och njuta av solen nu har vi ju hittat solbrillor åt Nellie så även hon kan njuta av solen.
Hittade även en superfin vårjacka i rött som kommer bli jätte fin på henne köpte en storlek större så hon kanske kan ha den ett tag för de lär väl bli problem att hitta en jacka i början på sommaren.

Nu ska vi äta lite varma mackor och mysa framför brasan!

Kram

Inga kommentarer: