måndag 1 mars 2010

Morgon

Vi har vaknat efter en riktigt lugn och skön natt, trots att Nellie är förkyld har vi bara varit vakna en gång. Vi har tagit de lugnt på morgonen och bara myst tillsammans Nellie är trots rinnande ögon och kliande näsa på bra humör, hon är helt otrolig.
Vi är iaf glada över att vi inte har magsjuka stackars Nina ligger hemma och mår inte alls bra, vi tänker på henne och hoppas att hon snart är frisk så vi kan ses!

Rikard ska åka iväg till tavelsjö och handla lite vi tjejer blir kvar hemma, tänker inte dra ut Nellie så här då håller vi oss hemma så kanske de går över fortare.
Så dagen blir väldigt lugn lite små plock och mys, rikard jobbar eftermiddag så ikväll är vi solokvist förhoppningsvis har dom inte allt för mycket att göra så de inte blir så sena nätter.

Katterna flyger som tokar de har en viss tendes att bli så då Reidar inte kan vara ute då blir all lek inne, de är med andra ord bara att hålla sig undan. Jag fortsätter kika runt efter min framtida perser tjej utan större framgång, men kanske dyker hon upp helt plötsligt från ingenstans. En till kattunge här hemma lär ju inte göra de lugnare de kan jag ju lova!

Nu ska jag byta bort morgonrocken och göra nått åt barret som står åt alla diverse håll!

Kram

Inga kommentarer: