fredag 19 mars 2010

kväll

Föräldragruppen idag var lika trevlig som vanlig Nellie låg på golvet tillsammans med en annan tjej som är nästan lika gammal, Nellie kom sig iväg nåt krypsteg i all iver att komma sig till den andra bäbisen. Helt otroligt jag inser att de är inte långt bort innan hon kryper även här hemma.
Vi pratade en del om mat som va intressant en del får bytas ut för vår del men annars var väldigt mycket användbart. Gillar verkligen den här gruppen de är trevliga mammor och pappor och flera bäbisar i samma ålder som varann. Förhoppningsvis blir de ÖF nån dag till veckan.

Väl hemma var de dags att dra igång matlagning och försöka få Nellie att sova utan framgång så vi fick hålla igång henne till sjutiden då hon stupade i säng. Som vanligt höll hon humöret uppe trots den dåliga sömnen men hon lär ju sova som en stock inatt...
De lär hon ju behöva också för imorrn väntar nya äventyr Loppis står på schemat och en dag med Nina de ska bli riktigt roligt, ska försöka packa de mesta ikväll så de bara är att göra i ordning oss imorrn bitti.

Nu ska jag njuta med ett glas cola framför tvn de är jag värd idag!

Kram

Inga kommentarer: