tisdag 16 februari 2010

Tisdag

Go morron!
Nellie har haft en mat natt nu längtar jag tills vi får den nya maten hon står sig helt enkelt inte på den vi har nu, hon vaknar trots att hon är supertrött och vill ha mat. Tur nog är hon snäll och somnar lätt om så vi tog en sovmorgon till halv nio välbehövligt för oss bägge.
Idag är de inte lika skönt ute solen lyser med sin frånvaro och temperaturen går ner mot 10 grader, men en prommis blir de iaf väntar dock till mitt på dan då de blir lite varmare iaf. Tur man har världens bästa åkpåse som tål 30 grader kallt så man behöver ju inte oroa sig för att Nellie ska frysa.

De är lugna gatan här hemma idag till och med mina kära katter håller sig i skinnet kanske ska man njuta av stunden för den lär snart bytas ut till något helt annat.
Nellie vägrar nu göra nåt annat än att sitta och stå hon ser så söt ut när hon sitter själv och leker än så länge så är de lite svårt då de blir för mycket baktyngd men annars sitter hon jätte bra.
Så nu ska lekfilten fram och vi får roa oss där fram tills de är förmiddags vila då ska mamman kika runt på perseruppfödare!

Kramar

Inga kommentarer: