lördag 20 februari 2010

natt

Ja de är faktiskt natt vid den här tiden brukar vi sussa här hemma men inte ikväll, vi har haft super trevligt besök som vanligt blir de massor av skratt åt gamla minnen och tokigheter vi upplevt tillsammans. Att ha vänner som står en nära är något av de bästa som finns!
Tusen tack för en super trevlig kväll!

Nellie hade svårt att sova eller igentligen svårt att släppa taget om besöket hon hade inte alls tid att sova utan ville till varje pris charma in sig hos dom. Till slut somnade hon för att sen vakna och äta lite innan hon somnade om igen, tänkte vänta lite till innan vi går i säng så vi inte väcker henne.

Imorrn blir de Loppis på Nolia förhoppningsvis följer mamma med och även Nina & Daniel blev sugna, de blir nog en kanondag om allt går i lås. De är helt rätt personer att gå på ett sånt ställe med, vi alla är rätt kreativa med massor av ideer så vi lär nog hitta fynd (som ingen annan förstår vad vi ska ha de till).

Hoppas ni har haft en lika trevlig kväll som oss nu säger vi god natt och på återseende!

1 kommentar:

Nina sa...

Tack gums för en riktigt mysig kväll, maten var verkligen toppen god och kladdkakan ja den gillade Nina skarpt som vanligt ;)

Nu ska vi hoppa i säng så vi kan följa med imorgon, skulle vara så mysigt! tack än en gång för att ni finns, ni betyder så mycket för oss! Var så mysigt att få gulla med Nellie lite :)
Sov så gott nu så hörs vi imorgon! Kramar