fredag 5 februari 2010

kväll

Nu har lugnet lagt sig även här om än de förmodligen bara varar en stund, Nellie och Rikard har somnat men jag har en känsla av att Nellie kommer vakna en sväng till vi får se om jag har rätt.
De har varit en hektisk dag idag Nellie va rätt grinig då jag väckte henne vid kvart i åtta hon hade inte alls sovit färdigt men vad gör man då man ska iväg. Väl på sjukhuset började hennes humör ta fart igen och efter en stund skrattade hon precis som vanligt. Vi pratade med läkare länge och väl han var helt okej men jag har svårt att köpa någons åsikt då dom kan mindre än en själv av de man lyckats googla fram. Vi fick till svar att vi inte kommer träffa någon allergi specialist förrens hon är äldre, att barn faktiskt kan reagera på yttre faktorer och att korsallergier inte är en myt. Ja efter ett tag började jag tappa tålamodet och svarade tillbaka med hur vi kände och tyckte när jag då nämner att hon ständigt är rinnig i ögon och rosslig då hamnar vi tydligen i ett helt annat läge? Ja jag fattar inte varför men då får vi helt plötsligt utskrivet flera mediciner dels som hon ska äta dagligen för att se om man ser nån skillnad, och även sånna vi ska ge om hon reagerar kraftigt och de sätter sig på luftvägarna. Jag kände att mer kunde vi inte begära utan prövar nu detta för att se vad som händer, jag hoppas på bättring. Jag är glad över att vi har sån bra kontakt med BVC och att dom är helt på vår sida.

Vi insåg imorse att Nellies bilbarnstol är på väg att bli för liten vi åkte och kikade på olika stolar idag och vi bestämde oss för den vi tittat på ända sen vi köpte den förra. De blir en till acta stol denna gång en upp till 25 kg, så nu räcker den ett tag.

Nu sitter jag och fyller i utställningsanmälan till kattutställningen i Umeå i april lite trixigt men jag verkar ha fått de rätt. Ska bli spännande att visa våran lilla tjej.
De blir nog en tidig kväll ikväll ska kika tv en stund men sen blir de sängen.

Hoppas ni haft en bra dag :)
Kramar

Inga kommentarer: