lördag 13 februari 2010

Nu

Nu så har vi hunnit äta lite mat och mamm och pappa har gått hem, Nellie har lagt sig för att sova och helt plötsligt de lugna gatan här hemma.
De har varit full fart från igår morse tills nu vi har hunnit med massor och haft super roligt. Igår eftermidda färgade vi håret och Rikard klippte sig klockan hann bli rätt mycke så vi köpte pizza som intogs till middag. På kvällen såg vi lets dance med tjejerna och efter de sommaren med Göran en helt sjukt rolig film en film vi alla gillade faktiskt de hör inte till vanligheten.

Nellie va superduktig och sov hela kvällen hon vaknade och åt vid tolv men sov sen till nio med bara ett matstopp. Hon har verkligen gillat att vara där nere alla har hållit på med henne och de finns alltid en famn öppen där hon kan vara, helt i Nellies smak. Imorse åt vi frukost innan vi åkte på salongen och klippte mig efter att jag var klar påbörjade vi resan hemöver.
Vi va rätt oroliga ett tag vi har ett hjul lager på bilen som behöver bytas (ska bytas på torsdag) och nu låter de verkligen så nu får bilen stå tills den ska lagas, tur mamma och pappa kan avvara en bil åt oss. Annars hade vi varit strandsatta här ute.

Nellies nya bilstol blev kanon vi är super nöjda som vanligt svarar acta upp till dom krav man har den är dessutom riktigt snygg de gör inte saken sämre.




Nu är vi helt döda av allt rännande vi hyrde filmer och köpte gotta så ikväll blir de en riktig myskväll med tända ljus och en bra film, de behövs!
Kramar

Inga kommentarer: