lördag 22 maj 2010

Kväll

De har varit en en lång men otroligt rolig dag. Vi har haft super roligt på resan till skeå och hem kom vi med en superfin kanin och katt, vi har träffat många trevliga människor och haft en spännande dag tillsammans. Resan hem gick superbra till och med kissen va snäll och tyst ända tills vi kom hit på gården de hände en olycka men de är sånt som händer.
Thor har installerat sig i sin bur och verkar stortrivas Nellie är otroligt intresserad då vi tar ut honom ur buren, de blir nog helt enkelt en liten tjej som älskar djur av henne.
Nellie har skött sig otroligt bra idag hon har snällt hängt med både hit och dit, sen är hon som vanligt väldigt glad då Nina är med.

Ikväll har vi grillat och och efter middagen kom mamma och pappa ner på lite fika, mamma kunde såklart inte låta bli att gå ut och mysa med Thor en stund. Han är helt enkelt en mycket söt kanin. Förhoppningsvis får vi hem kanin nummer två alldelens snart också de vore toppen.

Nu ska vi njuta av lugnet framför tvn sen göra kväll, de bli kanon!

1 kommentar:

Nina sa...

Tack så jätte mycket gumman för en kanon mysig dag! Ja det var verkligen trevligt folk vi träffade :) Grabbarna är verkligen såå fina, ska bli så kul att se dom bli stora! Pussa Nellie så hörs vi om imorgon sen, kramen :)