fredag 7 maj 2010

kväll

Jag ber om ursäkt för den superdåliga uppdateringen men inte många minuter har tillbringats inne idag. Vi åkte iväg och handlade direkt imorse vi va rätt snabba så vi svängde förbi hos Karin & Lennart och snusade kissebäbis, dom va helt underbart söta.
Väl hemma va de dags att plantera blommorna jag köpt idag två thujor fick följa med men dom får vänta lite med plantering tills tjälen gått ur backen. Nellie va ute tillsammans med oss och lyckades falla på stenplattorna en ordentlig bula och massor av gråt blev kontentan som tur är så gick de helt okej och efter lite is och skoj va bulan mindre och gråtet borta. Men man hann få hjärtat i halsgropen men fler bulor lär de bli så de är bara att vänja sig. Nu sätter hon sig själv och ställer sig i sängen så fort hon får möjlighet så sängen är sänkt för att slippa olyckor, de går så otroligt fort.
Middag bjöds på uppe hos mam&pap supergott och superskönt att slippa laga middag, vi tog med oss efterätt en bärpaj som passade perfekt då vädret är underbart idag, kändes somrigt.

Väl hemma igen va de dags för sängen för Nellie och vi passade på att gå ut och greja lite ute när hon somnat så de är först nu vi har kommit in, de har varit en härlig dag.
De ser ut som att de ska bli fint även imorrn självklart ska vi vara ute då också jag ska börja planera lite rabatter som rikard ska få gräva och han ska även hålla på med veden, vi har fullt upp kan man säga.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan med tända ljus och en brasa, fantastiskt!

Kram

Inga kommentarer: