måndag 7 september 2009

kväll..

Har precis haft besök av Nina och Daniel dom kom med ett underbart fint kort som Nina pysslat ihop och jätte fina kläder och nappar till Nellie, hon kommer bli så fin i sin outfit. Tack snälla ni!
Vi surrade på och hade trevligt en bra stund innan de var dags för dem att bege sig hemmåt till hunden och vi skulle hämta kattburen till reidar.
Imorrn blir nämligen Reidar ett det så nu hålls han inne så han inte springer bort innan imorrn, ska bli skönt å bli av med hankatts fasonerna han fått för sig.
Lillan va otroligt lugn medans dom var här hon åt och sov, förhoppningsvis är hon mer vaken nästa gång dom tittar förbi.

Har ju glömt att skriva att Nellie blir ju faktiskt två veckor idag halvvägs till en månad helt otroligt vad tiden går fort, att allt har gått så bra känns fantastiskt.

Hade tänkt bjuda på bilder ikväll men Nellie vill annat nu är de mat dags så jag ska bege mig mot soffan och amningskudden får bli bilder imorrn istället, jag hoppas ni står ut!

Go natt på er!

2 kommentarer:

Carina A sa...

Ser fram emot foton =)

Nina sa...

Vad kul att ni gillade presenten :) Hon är allt en liten docka och så snäll! Hoppas allt har gått bra för er idag, vi hörs ikväll :) Kramar