fredag 18 september 2009

Fredag

När vi inte trodde de kunde bli värre fick vi våran värsta kväll/natt, Nellie skrek tills hon tappade andan under flera timmar. Igår gick de verkligen inte att trösta henne de var bara att försöka bära och trösta så gott vi kunde.

Tillslut gick vi ut och gick tempen visade endast 2 grader och klockan långt efter rimlig tid att vara ute på promenad men vad gör man inte?
Men igår hjälpte inte ens de men de kändes iaf som att vi försökt.
Hjärtat känns som att de ska gå i tusen bitar, de rullar tusen känslor i ens kropp under dessa timmar man vet varken ut eller in. De går inte att beskriva.
Från och med idag är de min första helt mjölkfria kost dag jag hoppas och ber att detta kommer hjälpa, vad gör vi annars?
Kanske tråkigt för er läsare att endast läsa om detta men de känns som att vi är i en bubbla just nu, de är de här allt handlar om hemma hos oss.

Vi älskar våran guldklimp mer än allt annat de gör så ont att se henne lida, jag skulle offra min högra arm bara jag visste att de skulle bli bättre för henne.

Ett kort inlägg men de är allt som hinns med!

Kram

2 kommentarer:

Carina A sa...

Men vännen....va jobbigt....det är inte tråkigt att läsa om eran vardag även om det är jobbiga saker...jo, tråkigt att Nellie har kolik såklart...jag menar att det är ju så här en bra blogg ska vara...många skriver bara om roliga saker...vardagen är alltid mer eller mindre både rolig OCH tråkig. Din blogg är som sagt bättre bättre än nånsin! Ta hand om er! Kram Carina

- sa...

Förstår att det är riktigt jobbigt, det skär verkligen i hjärtat när det känns som man inte kan få deras smärta att släppa, kolik är ju verkligen inte rolig, men vi håller verkligen tummarna på att det löser sig nu när du ger dig på din nya mjölkfria period. Förstår att det är mycket just nu, men det hade varit roligt om ni hade tittat in på en fika :) Vi såg er i tidningen idag, ni var verkligen söta.. tanya fick lite "error" när hon gick runt och fastnade på namnet nellie, hon gör ett gott försök att utala det korekt;P KRAM