söndag 10 januari 2010

Ny vecka...

Måndag morgon en ny vecka på ingång vilket innebär nya upptåg. Hela familjen vaknade vid sju efter att ha sovit riktigt bra i natt endast en vakenstund som inte ens varade speciellt länge.
Vi har ätit gröt och myst till frukost, mitt i alltihop tippar katterna granen så de var bara att lämna den ljuva känslan och ta fram dammsugarn och börja städa. Nu är granen helt väck så nu åker den ner i lådan och får ligga där tills nästa år förhoppningsvis är katterna lite mognare då och ger tusan i granen.

Tapeterna sitter kvar och de ser lika bra ut idag jag har drömt mardrömmar om dessa tapeter så de var en lättnad när jag tassade upp och såg att dom satt kvar.
Vi ska alldelens snart ta in och börja sätta lister sen ska de städas ur ordentligt igen, slipdamm sitter som berget. Hela huset behöver förövrigt städas från allt damm.

Ikväll kommer Vilda som ska bo här några dagar medans mamma åker ner till stockholm och är barnvakt medans Viktor ska få en lillebror, vi får väl se vad Vilda gillar den iden. Känner jag henne rätt är hon sur första 12 timmarna sen går de över.

Nu ska vi sätta igång.
Ha en underbar dag!

Inga kommentarer: