onsdag 6 januari 2010

Kväll

Jag har just vunnit stort i bowling Rikard är något sur och jag är mäkta glad över att ha vunnit med stor marginal. De är tur vi är likadana bägge två.
Under kvällen bestämde vi oss för att Lexie skulle få pröva dra pulka sagt och gjort tog vi på selen och spände på pulkan, hon reagerade inte alls som jag tänkt. Hon blev heltaggad av att få lite motstånd och traskade på bra hon reagerade inte alls på skramlet. Så framöver ska hon få dra lite pulka för att få in lite vana innan hon får dra med lite vikt de är bra muskelbyggande på henne. Jag hoppas på att hitta ett sandtag under våren/sommaren där vi kan träna hundarna annars tror jag vi tränar dom på sandstranden kvällstid.
Vi har även tränat lite med bra resultat snart kan hon rulla runt också Lexie älskar små trix.

Nellie har vaknat och vill inte somna om så vi får vara vakna ett tag men de gör inget då hon är på så otroligt bra humör.

Imorrn måste vi åka till stan och försöka fixa mina tabletter lyckas de inte får jag sätta mig på akuten för att få hjälp. Känns så sjukt att de är så de ska gå till men har man inget val så har man inte.

Nu ska jag gå och socialisera med mina kära, min kärlek till dom går inte att sätta ord på.

Go natt

1 kommentar:

Nina sa...

Hon är en riktig liten buse :) Hihi det gör jag gärna, det är bara att skicka bilder :) Lycka till imorgon, hör av dig då du får tid över! Puss å kram