tisdag 26 januari 2010

eftermiddag


Vi har haft en super trevlig dag först åkte vi till tavlesjö och öppna förskolan, Nellie älskade sångerna och barnen och log mest hela tiden de är så roligt att se henne och hur mycket hon uppfattar nu. Thilde var vaken under hela tiden och uppmärksammade också alla barn och allt som hände runt omkring dom växer så mycket våra små. Efter två timmar började både vi och tjejerna va trötta och hungriga så vi åkte hemmåt, Frida bjöd på super god lunch och tjejerna fortsatte med sitt goda humör en toppen dag må jag säga.
Vi två tiden var de dags för oss att åka hem så Nellie fick sova och Lexie rastas, nu sover lillgums och lugnet råder över huset jag är rätt trött men hoppar nog över att vila då kommer man sig aldrig i säng ikväll.
Jag ser redan fram emot torsdag då vi ska på öppna förskolan i stan, där kommer de vara mer mammor i vår ålder och yngre barn de ska bli roligt.

Nä nu är de dags för lite eldning och mer traderande.

Kram

1 kommentar:

Sussi sa...

Gud så söt hon är! =)

Jo det gick bra idag, tog några prover men svaret får vi inte förren fredag eller efter helgen. Har skrivit lite mer på bloggen nyss!

Visst är det himla trevligt o träffa mammor med typ lika gamla barn?! =) Jätte trevligt tycker jag!

Kraam!