torsdag 13 augusti 2009

Torsdag

En otroligt lyckad dag..
Vaknade upp tillsammans trots att jag inte somnade förrens klockan var 6 så kunde inget ta ifrån mig den underbara känslan av att vakna upp tillsammans med den man älskar, de finns inget underbarare.
Vi tog de lugnt på förmiddan för att sen bege oss mot stan och utföra allt som skulle hinnas med, de blev en stor shopping på djurmagazinet då både hundar och katter behövde mat tur att Rikard var med och bar allt hade aldrig fått ut de annars.
Vi handlade och åt lunch, riktigt mysigt.

Sen åkte vi iväg till specialist mödravården för samtalet jag våndats så mycket inför, alla min farhågor var helt i onödan vi fick träffa en underbar läkare som verkligen förstog och tog oss på allvar. Hon hade satt sig in i min smärtproblematik och de kändes verkligen som att hon brydde sig om hur de skulle gå för oss.
Så nu är allt bestämt, jag kommer att göra ett planerat kejsarsnitt de är inte alls vad jag hade föreställt mig eller hoppats på men i samråd med flera läkare och barnmorskor har vi kommit fram till att de är de enda rätta för min kropp.
Jag ska faktiskt vara människa efter förlossningen också, jag ska orka ta hand om vår älskade sessa och de är de viktigaste för mig.
Som läkaren sa idag att hur man än förlöses så har man genomgått en förlossning vare sig den är vaginal eller genom ett kejsarsnitt, men jag hade önskat att jag hade klarat av en vaginal förlossning de var min förhoppning.
Men allt blir inte som man tänkt sig tyvärr, nu får vi ta de för vad de är..
De känns iaf otroligt skönt att allt är bestämt och jag kan ställa in mig på de här, hur man än vrider på de så blir man otroligt stressad över att inte veta och fundera hela tiden så de känns otroligt skönt.
När snittet blir kommer jag dock inte gå ut med nu, de vill vi hålla för oss själva ytterligare några dagar men jag kan säga att nu är de inte långt bort..

Nu ska jag och älsklingen sätta oss i soffan och bara mysa, perfekt slut på en perfekt dag!

Kram på er

1 kommentar:

MaddeOMatte sa...

Va skönt att ni fick som ni ville å att de skäns bra för dej ;) Hoppas att allt går bra nu fram till snittet å eran sessa mår bra!! Hade gott!! / Madde å April