söndag 11 april 2010

Tidig morgon

Igår fick uppdateringen ligga åt sidan. Vi var ute hela dagen vi åt till och med ute i de underbara vädret Nellie höll sig nöjd hela tiden kanske brås hon på sin mamma och blir en liten skogsmulle som mer än gärna är ute och hänger med på allt de verkar faktiskt så.
På kvällskvisten åkte vi till våra kära vänner för lite fika och massor av surr, jag och N gjorde en inventering av diverse växter på deras gård ska bli så spännande att se vad som växer upp där.

När vi kom hem va Nellie helt förstörd och kräktes en del hon hade förmodligen fått i sig något under dagen kan faktiskt inte komma på något på rak arm men något var galet, men till slut blev hon lugn några timmar efter vanlig sängtid. Men vad gör de då somnade hon utan att gråta och lugnt och stilla de är de viktiga. Så när allt hade lungat sig här hemma så va soffan rätt så efterlängtad och ingen dator hanns med så därav den dåliga uppdatering.

Nellie är som vanligt vaken med tuppen kvart över sex gjorde vi morgon i mina ögon en helt okej tid speciellt om man jämför före fem.
Dagen verkar dessutom bjuda på ett fantastiskt väder så de är lika bra att utnyttja alla soltimmar!

Kram

Inga kommentarer: