fredag 16 april 2010

Morgon

En helt okej natt faktiskt två vaken svängar sen sov Nellie till just före sju då ska man inte klaga. Jag ringde bvc och ställde in föräldraträffen idag vi har ju prövat att ge Nellie havremjölk i veckan med inte ett sånt lyckat resultat magen har verkligen kajkat ur. Så de kändes orättvist mot henne att dra iväg henne idag också när vi ska vara iväg hela helgen. Så idag blir de helt enkelt en vilodag, dom förstog varför vi inte skulle komma de är så skönt att ha bra bvc.
Prövade faktiskt att googla läkarens namn som vi ska till den 29e han jobbar inte ens i Umeå utan är bara uppe just då och han verkar otroligt kunnig och de känns fantastiskt att han har valt att träffas oss trots att han inte hade någon tid. Tråkigt nog jobbar Rikard så jag får åka själv han kan inte ta ledig heller så de får bli så huvudsaken är att vi kan fara dit.

De blir prommis lite senare med Nina sen ska vi nog faktiskt inte göra så mycket äta go middag ikväll och jag ska tillbringa några timmar med katten som ska göras iordning.

Kram

Inga kommentarer: