tisdag 27 april 2010

När ingenting blir rätt...

Så less man kan bli våran tv som endast är 17 månader gammal har gått sönder, helt plötsligt när vi satt och såg tv igår slocknade den. När vi låter den stå en stund funkar den i kanske 4 minuter sen lägger den av igen, garantin är på 12 månader så där går vi ju bet jag ska ringa onoff idag och vårat försäkringsbolag för att se vad vi kan göra. Jag är så in i norden arg förbannade tv jävel de va de absolut sista vi behövde men de är bara att bita i de sura äpplet och ta de för vad de är...

Nu lämnar vi de så kanske humöret stiger en aning, Nellie sov rätt länge imorse förmodligen för att hon absolut inte ville sova igår kväll, hon va pigg som en mört och höll låda fram tills nio. Nu sitter hon på lekmattan och pratar med sina leksaker de är en evigt kacklande här hemma numera, den dagen hon lyckas forma de där till ord lär de bli svårt att få en lugn stund här hemma. Stackrs Rikard som både kommer måste lyssna på mitt och Nellies kacklande.

Vädret är ju ingen höjdare de både regnar/snöar och blåser men jag ska iaf måla och greja idag om de nu hinns med efter alla samtal.

Hoppas ni får en bättre dag!

Kram

Inga kommentarer: