torsdag 8 april 2010

eftermiddag

Vi har haft besök av bvc som både pratade säkerhet och kollade hörsel, Nellie fick även en supersöt gul tandborste som hon direkt gillade. Har en känsla av att när hon inser vad den ska användas till är den inte lika rolig.
Pratade även lite om hennes allergier och nu skulle vi få träffa en dietist som kan hjälpa oss med hennes kost de känns riktigt bra då får vi lite mer kläm på hennes mat.
Dom kollade även ögonen och som jag har sett tidigare så skelar hon en del så hon skulle skicka en remiss till ögon så vi får åka dit och dom får kika på de och se varför hon skelar.

Rikard har kommit hem och maten står i ugnen, jag och mamma passade på att gå ut i snickarboden som nu agerar växthus och pyssla lite då Rikard kunde ha Nellie. Tagetesen har kommit upp och massor med annat blev sått bla prydnadspumpa de ska bli så roligt att få plantera ut allt senare.

Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Gick det bra på boel-testet. Man känner sig som en klubbad säl när barnen vaknar före 05.00, jag vet, har också morgonpigga barn. Ha det bra! Hälsningar /Stina