torsdag 26 november 2009

Torsdag

Mannen i huset är och släcker brinnande dockor och annat skoj han är nämligen på brandövning, här hemma rullar de på som vanligt en vardagsmorgon.
Vi har hunnit med morgonprommis och lite lek på golvet, nu är de sovdags för Nellie som protesterar av ren övertrötthet.
De är oftast andledningen till att hon är lessen annars är hon mest glad hela tiden och drar mer än gärna på smilbanden så fort någon pratar med henne. De är nog bäst att njuta innan hon kliver in i stadiet att bli blyg för alla.

Idag är planerna att packa ihop alla saker som ska fraktas till bygdegården imorgon och skriva handlingslista inför handligen imorgon. Den listan lär ju bli lång känns som att vi kommer fylla både kyl och frys här hemma.
De kommer bli hektiska dagar framöver men samtidigt otroligt roligt, de är Nellies dag på söndag!
Vi kommer att sakna min syster, Magnus och Viktor på söndag men dom bor allt för långt bort för att komma upp till helgen. Vi ska ta bilder och skicka till er!

Bjuder på ett collage från morgonen :)



Nu är bilden återigen oklickbar, varför? Igår lyckades jag få så den gick att klicka på, har suttit och försökt greja men lyckas inte förstå vad skillnaden är? De är samma storlek som å den igår men ändå går de inte, åh sånt här gör mig tokig!



Nu är de dags att sätta igång! Kramar

1 kommentar:

madeleine sa...

Vilken söt bild när vovven sitter på vagnen hehe! Hoppas allt är bra med er... Själv är man sjuk! Känns inte så kul & hoppas det inte är svinis bara.. kram