söndag 29 november 2009

Dop

Dopet är avklarat de blev en underbar tillställning tillsammans med våra nära och kära. Nellie skötte sig utmärkt och sken som en sol igenom alltihop, kärleken till Nellie går inte att beskriva i ord våran älskade tjej.
Presenter har hon fått i massor allt från gåstol, bumbo stol, samlar böcker, speldosor, smycken och samlar böcker ja listan kan göras otroligt lång vi är otroligt tacksamma och glada över alla saker. Vi fick otroligt mycke saker som hon kommer att ha användning av vilket är roligt, ska försöka fota en del senare så ni får se. Vi har med andra ord väldigt fina vänner och släkt som verkligen ger saker som Nellie behöver.

Nu är vi helt slut, huvudet känns som en annan del av kroppen lägger in en bild fler kommer senare.

Älskade familj

3 kommentarer:

Evelin sa...

Nu är vi åter igen på plats nere i söder med bara regn och plask! Det var så otroligt fint med all frost och den lilla snö som hade kommit uppöver och så åker man ner till detta... vansinne!!! Men vi är så glada att vi kunde vara med på dopet, vilket otroligt mysigt kapell, eran dopbuffé var helt kanon (bra ordnat!) och Nellie var så otroligt söt hela dagen. Helt otroligt att hon höll så god min hela tiden när det var så många som ville mysa med henne :) Många kramar!

madeleine sa...

Åh va mysigt! Hade ja haft en kille så hade vi nog också döpt, men det är så kompliserat så det orkas inte! Hoppas ni mår bra? Kramis

Nina sa...

Tack för att vi fick äran att komma! Ni var så fina, vi hade en riktig toppen dag!
Kramar/Nina