tisdag 10 november 2009

tisdag

Vi har haft matmaraton under kvällen och natten Nellie har ätit mer än hon gjort på flera veckor, jag skulle tro att hon är inne i nån växtperiod. De är tur hon är så duktig på att äta.
Vi hade sovmorgon till nio imorse vilket inte hör till vanligheten här hemma men ingen var speciellt sugen på att kliva upp vid halv sex så då sov vi gott vidare.

På morgonen har vi varit ute på långprommis vi passade på att plocka gran och tallris till farstukvisten så nu pryder de fint lådan och krukorna, har tagit en bild men så klart har min kära karl lagt bort överföringsgrejen till telefonen så de blir till att leta senare, förhoppningsvis får ni en bild lite senare.

Idag ska taket fortsättas att målas för att sen börja slipa väggar så vi kan börja tapetsera imorgon de blir kanoners, är så spänd på hur rummet kommer att bli.
Imorrn är de även efterkontroll för min del känns inte alls för spännande men de ska ju göras, jag hoppas de är fort avklarat.

Dags att sätta igång om allt ska hinnas med.

Kram

1 kommentar:

Fionas Krypin sa...

Hej, när Vilmer var bebis så sa de att de flesta bebisar har tillväxtperioder var sjätte vecka, då äter de och sover mer. Så hon är säkert inne i nån sån period lillgumman. Bodyn på bilden ovan är så söt, har funderat på att köpa den själv men det har inte blivit ännu, har ju trots allt ganska mycket bebiskläder från Vilmer. Hälsningar/Stina