lördag 28 mars 2009

Lördag!

Tiden bara springer förbi här ute i Mickels har haft underbara dagar vi har till och med haft tur med vädret, igår eftermiddag tog vi på oss kläder och skulle gå en kortare sväng de slutade dock med att vi gick ut på isen och gick i 1 timme helt underbart solen sken och värmde..
Idag gjorde vi likaså då vi vaknade solen sken och de blåste knappt ingenting gick att gå precis överallt på isen var som att gå på vägen hundarna spang som tokar helt överlyckliga över allt spelrum..
De är lycka att se dom tillsammans springandes fulla av liv, så underbart..

I eftermiddag kommer Rikard vi ska äta middag här ute sen beger vi oss hem för att packa inför morgondagen kommer bli en fullspäckad dag i utställningens tecken, Lexie har legat i hårdträning och står nu helt på kommando och springer fint vid min sida..
Frågan är väl bara om hon gör likadant imorrn de är inte så säkert.
Hittade en valpkurs idag skulle vara roligt att gå speciellt för Lexie som älskar att träna, Nina och Mithra va sugna på att hänga på så imorrn ska vi ringa och höra om de finns platser kvar vi håller tummarna.

Vi har fått en visning på lägenheten på Måndag så vi har de vi gör i städväg tur att man har rätt städat som de är men fortfarande behövs de plockas bort grejer och stöka till, men de ska nog ordna sig..
Nu hoppas vi bara att hon älskar lägenheten och vill ha den, finns inte ord för hur lycklig jag skulle bli de är just nu min högsta önskan.
Får vi sälja våran lägenhet är drömmen om hus och landet inte långt borta, overkligt men förhoppningsvis inte omöjligt.

Så ni får en update imorrn kväll förhoppningsvis hur de har gått för oss, vi ska iaf ha en trevlig dag de är de viktiga!

Trevlig helg.

3 kommentarer:

- sa...

det är så roligt att se att ditt liv går i rätt riktning, för det är du värd, mer än någon annan. kram från hanna.

Pia sa...

Nämen har ni hus på landet på G?Ska hålla tummarna för att ni får sälja lägenheten. Och sedan ska jag även hålla tummarna för er i morgon, jag vet att det kommer gå kanon bra! :) Ser fram imot rapport! Och som du säger så finns det ett risk att de dom läst sig bara är borta med vinden, but you never know! :) Många kramar från en sjukling!

Frida sa...

Åh vad härligt med utställning! var så sugen på att fara imorrn men det blev inte av...

Har ni ett hus på G?! Gud va roligt för er!! Är det i mickels eller?? :O
Spännande!!! Lycka till med lägenhetsvisningen!

kram