måndag 13 juli 2009

Uppdatering

Nu är jag hemkommen belåten efter läkarbesök. Barnmorskan som ringde upp mig imorse hävdade precis som jag trott att dom inget kunde göra och inte heller spec mödravården men efter ett långt samtal där vi kom överens om att hon iaf skulle kontakta dem så ringde hon upp en halvtimme senare med en tid åt mig på eftermiddagen.
Ingen blev gladare än jag på nåt vis kändes de som att äntligen är de någon som förstår hur jobbigt jag har de.
Rikard hann tyvärr börja jobba men som tur är kunde mamma följa med mig till läkaren. Fick en otroligt bra läkare som verkligen förstog min situation och tog den på allvar.
Han konstaterade snabbt att mitt bäcken är roterat och totalt snett på detta har jag en foglossning som heter duga. Han ordnade så jag fick tid hos en specialist sjukgymnast, ska även få akupunktur och ett nytt stödbälte, blir de fortfarande inte bättre får jag kryckor att använda då de är som värst.
Han ställde även om min medicin dos så nu kan jag även ta nattetid vilket känns underbart kanske kan jag äntligen sova.
Kände mig så lättad då jag gick därifrån att de finns inte ord kanske får jag nu hjälp så de åtminstonde blir bättre vilket skulle vara fantastiskt.
Vi pratade även om förlossningen och min önskan om en vaginal förlossning gick hem men kände jag att jag inte kan eller att jag blir sämre så skulle jag kontakta honom så ordnar han med ett snitt, jag är så nöjd!

Så när jag kom hem tog jag två tabletter och la mig och vilade en stund tills de kändes bättre sen tog jag och Lexie oss en promenad i våran egna takt ner till sjön och kastade leksaker och Lexie simmade för fulla muggar.
Ikväll har jag tänkt lägga ett godis spår här ute på gården då får hon använda huvudet en stund och jag får utlopp för min träningsenergi.
Annars ikväll blir de beck och mys i soffan vilket är ett måste en måndag kväll!

Kram på er

2 kommentarer:

Carina A sa...

Gomorron fr ett molnigt Alunda/Uppsala. Här är man uppe med tuppen =)...Tänkte bara säga att jag vet hur du har det i bäckenet..jag har ju precis samma hemska problem. Kryckor finns hemma för jobbiga perioder, dom är guld värda. Ett ordentligt bälte är också A och O. Skönt att du kan ta dina tbl på natten...Ha de så bra som du kan så hörs vi snart! Ps: Kul höra din röst igår =). Kram C

Madde sa...

Hejsan gummsan!

Skönt att du ska få lite mera hjälp nu! Men alltså hoppas du klarar av att föda normlat ja tror det är en upplevelse utav dess like :-D Tänk om min bebis ville komma nu nu nu... Men känns som att ja får gå över två veckor eller så, kanske vi får samtidigt haha! Kramis