lördag 10 oktober 2009

Lördag

Vi hade en super härlig kväll igår Nellie somnade vid halv elva och vi passade på att se lite tv och mysa innan vi begav oss mot sängen.
Nellie bestämde sig för att ha sovmaraton inatt vi vaknde klockan sju med världens lukt under mitt täcke, Nellie hade lämnat avtryck i form av en bajsblöja så de var bara att kliva upp och göra mat och göra henne ren.
Helt otroligt att hon sov så länge vi blev så förvånade.

Vid tio tiden klev vi upp och gjorde frukost i samma veva ringer nina och frågar om dom får komma förbi i eftermiddag och självklart får dom de:)
Så nu har jag precis slängt ihop en kladdkaka och städat undan medans Nellie sover, jag har fått feber så jag ska försöka hinna vila innan dom dyker upp.

Planerna för dagen är annars att göra lite mer på dopinbjudningarna och sen bara ha de lugnt och skönt vilket uppskattas.
De är sjukt vilken tid de tar att få ihop alla kort men till veckan ska dom vara klara och färdiga att skickas ut tiden springer förbi oss känns de som.


Kram på er

1 kommentar:

madeleine sa...

Ajdå har du fått feber av brösten eller sjukfeber? Visst pumpar du ur brösten nu när hon får ersättning? Kram och tack för stödet