tisdag 15 juni 2010

Lång natt

Blev ingen kvällsuppdatering igår vi satt på akuten hela kvällen, Nellie blev bara sämre igår helt plötsligt grinade hon vad vi än gjorde. Väl inne va de massor av folk även lite kända människor man träffas alltid på de mest knepiga ställen. Men vi hade tur vi kom oss in på ett rum otroligt fort vilket va skönt eftersom Nellie va rätt medtagen. Vi fick en superfin läkare som konstaterade att Nellie hade galet i öronen, öroninflammation. Dock trodde hon inte att ögonen som är rödsprängda och uppsvullna hade med förkylningen att göra utan allergin.
Vi fick åka hem två timmar senare med medicin och en otroligt trött och slut tjej.

Dock har de iaf inte blivit mycket sömn inatt de verkar göra otroligt ont att ligga ner trots att hon ligger i högläge, så fort hon nyser eller bajsar grinar hon för fulla spett jag hoppas medicinen tar fort. vi ska iaf in på öron idag så dom får se en gång till lite drygt men vad gör man vi måste iaf ner och hämta ut mer medicin.

Måste ringa barn och höra om vi överhuvud taget får göra pricktest idag samtidigt känns de som att vi vill göra de eftersom att hon nu har varit utan medicin så länge och är så påverkad av de. Ja vi får se hur de blir kan bli en rörig dag dessutom ska ju R jobba eftermiddag.

Nu ska jag försöka vakna upp ur detta zombie tillstånd!


1 kommentar:

Anonym sa...

Usch då, minns hur det var, Vilmer hade också öroninflammation ett par gånger när han var bebis. Ingen höjdare vare sig för barnet eller föräldrarna. Men som du sa, hoppas medicinen börjar verka fort./Stina