onsdag 16 juni 2010

hemma igen

Äntligen är vi hemma både pricktest och öronmottagningen ä bortgjorda. Nellie va ju inte överförtjust i nåt av dom speciellt inte nu när hon inte mår bra..
Pricktestet gick bra men även denna gång utan resultat så nu får vi se vad läkaren hittar på förhoppningsvis ringer han upp i veckan. De låter som de blir provokation på sjukhus inte alls speciellt roligt men ett måste.

På öron gick de fort vi hade väntat oss super lång väntetid eftersom vi skulle på jouren men vi fick komma in först. Fick träffa en super fin och duktig läkare som va kanon med barn. Dom kollade i Nellies öron och hittade vätska-blod i bägge öron de ena något värre än de andra. Inte konstigt att mitt lilla hjärta har varit så dålig. Nu ska hon äta penecellin i 5 dagar tre gånger om dagen hon är faktiskt riktigt duktig på att ta den trots att den smakar urk.
Förhoppningsvis har vi tillbaka våran glada pigga tjej inom nåt dygn.

Rikard vände i dörren när vi kom hem och åkte på jobbet så vi tjejer är solokvist, ikväll blir de en väldigt lugn kväll för både mig och Nellie vi behöver verkligen sova efter dom sista nätterna. Så de blir tidigt med sängen.

Hoppas ni har haft en fantastisk dag!

Inga kommentarer: