torsdag 17 juni 2010

Fredag

Nu är de helg även för våran del Rikard har jobbat sista natten och nu har vi hela helgen tillsammans, dock verkar de som att både jag och Rikard har åkt på Nellies förkylning så de blir nog en väldigt lugn helg. Lite otajmat då vi har massor att göra men inte mycket att göra något åt.

Vi har haft ännu en lugn natt Nellie har bara varit vaken för att stoppa in tutte sen sovit ända tills sex, underbart. Äntligen är de kanske på väg att vända med natt tiderna.
Hon fortsätter sova i vårt rum de verkar vara ett vinnande koncept och vi är nöjda så länge Nellie sover dom timmar hon behöver.

Idag blir de storhandling tänk så skönt om man slapp men en gång i veckan måste man tvinga sig att fylla på kyl & frys. Hade tänkt att vi skulle komma oss iväg i tid eftersom de är fredag men Rikard måste få sova ett tag till iaf. Behöver även göra ett besök på apoteket och granngården, förhoppningsvis går de fort!

Nu ska jag jaga rätt på mitt bustroll som är tillbaka till sitt vanliga busiga jag, de är underbart att se henne så glad och pigg igen!

Inga kommentarer: