torsdag 16 juli 2009

Torsdag

Kvällen igår blev väldigt lugn jag och Lexie låg i soffan och tittade på förlossningskliniken Lexie sov sig igenom programmet medans jag tittade mig igenom hela.
De är verkligen med skräckblandad förtjusning jag ser dom här programmen samtidigt som jag längtar så otroligt tills våran skatt tittar ut skrämmer det mig lite, men de är väl så de ska vara.
Hann även med att pyssla lite i bäbis album jag skulle kunna sitta i timmar om bara min kropp orkade som tur är har vi en bra stol i pysselrummet så jag kan sitta en stund innan kroppen säger ifrån.
Lexie började löpa igår kväll och som vi har väntat på de känns skönt att göra bort hennes första löp då han har haft ett otroligt långt förlöp och blivit en annan hund under den tiden. Så nu hoppas vi på att några poletter trillar ner och hon lugnar sig lite.
Så just nu kallas hon för blöjlexie hon är så söt i sina rosa löpartrosor ska fota så ni får se.
Är ju även dags att fota magen eftersom vi går in i en ny vecka imorrn V34 just nu känns de som att veckorna segar sig fram men de är bara att vänta.
Specialist sjukgymnasten ringde igår fick en tid idag klockan tre känns helt underbart, jag hoppas att hon kan hjälpa mig på nåt sätt de vore perfekt.
Nu ska jag gå å mysa med mitt hjärta!
Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas allt går jättebra för er, har inte varit inne på din sida på bra länge som jag nu har upptäckt :P Vad spännande med bäbis!! Grattis till er :) Ville också säga att jag är klar ssk och jobbar våningen över förlossningen på Barn 4, igen :) Hoppas det blir sjg ger dej bra hjälp sen idag! Massor av Kraamar!! / Cindy