lördag 28 augusti 2010

Kväll

Oj vilken rolig dag dator har verkligen inte hunnits med de har funnits allt för mycket roligt på schemat. Jag och mamma började dagen med att åka till vännesby och scarbooking4you för er som pysslar och bor i umeå trakten, åk dit de är ett paradis.
Där tog de tid om än de kändes som att ett par minuter passerade medans jag gick runt salig över alla grejer, måste säga att den butiken har allt och lite till!
Vi åkte och fixade välling till Nellie tur nog fanns de på ersboda så vi slapp på strömpilen och måsta passera invigningen av botnia banan.

När vi kom hem blev de Nelliemys för hela slanten tänk att ett par timmar ifrån henne kan göra så att man saknar henne så de gör ont. Hela eftermiddagen har vi spenderat ihop vi har lekt, myst och bara varit underbara lilla tjej. Innan sängen gjorde vi bort kaninerna och besökte mor och far som bjöd på fika.
Nu sover Nellie gott och jag sitter helt i pysslets värld dock måste jag ta rätt mycket pauser nacken orkar inte allt för länge tyvärr, de gäller att komma ihåg de då man sitter där.

Snart dags för sängen först ytterligare lite pysslande :)


Inga kommentarer: