torsdag 26 augusti 2010

Kväll

Oj vad den här dagen har sprungit iväg men vi har haft otroligt trevligt. Vi gjorde bort stads besöket och inhandlade de som skulle handlas, jag hittade även ett par stövlar som föll mig i smaken äntligen!

Väl hemma hann vi bara stöka undan så kom N&D för att fira Nellie, med hade dom även Gera Nellie blev överlycklig över att se henne och skrek rakt ut. Vi fikade och hade trevligt innan de blev dags för mig och N att gå ut och träna hund, grabbarna fick sköta läggandet av lillgumman. Vi började med ett uppletande i skogen som bägge hundarna klarade galant de är roligt att se vilken motor bägge två besitter.
Något urdrenerade på energi körde vi ett lydnadspass, Lexie studsade fram av glädje äntligen fick hon göra något meningsfullt. Trots att hon lyckades slita bort en del av hinnan på pulpan verkade hon inte bry sig, hon är verkligen fokucerad då vi tränar. Men då tyckte jag att de var dags att ge sig och gå in och ta på socken för att slippa infektion i såret.
De är underbart att se hur mycket hon har utvecklats sista året mentalt, nu kan hon fokucera på ett helt annat sätt och med mycket mer intensitet.

Nu är vi alla trötta och ska snart bege oss i säng först blir de en kvälls macka magen skriker efter lite mat!

Go natt



Inga kommentarer: