fredag 22 oktober 2010

Kväll

De blev en skräpslängar dag idag, gården har rensats och vi har kört iväg en del på tippen de är så skönt att bli av med massa skrot.
Väldigt passande då de vräker ner snö ikväll, riktigt mysigt då man vet att de mesta är gjort ute bara smågrejer kvar. De är något som faktiskt är lite stressande när man bor i hus de är så mycket som ska hinnas med på alldelens för kort tid.

Ikväll har vi ätit gott och bara myst Nellie sover nu och vi vuxna har sett idol och ätit godis, nu i pausen passar jag på att pyssla. Har så mycket ideer så de finns inte vet inte hur jag ska lyckas sortera ut allt och få fram nåt vettigt utav de.

Imorrn åker vi till Kasa men först passar vi på att besöka Barnloppis på Nolia innan vi åker iväg. Blev dock något förvånad då jag såg annonsen i tidningen imorse där står de att man ska lämna barnvagnen hemma eller lösa de på annat sätt pga av brandrisken. Hur fasiken har dom tänkt de? Kanske dags att fundera över större lokal, att stänga ute barnvagnarna därifrån är lika med döden för detta loppis. De gör att väldigt många inte har möjlighet att besöka loppisen då de är svårt med barnvakt och att bära runt på barn i modell större är ingen höjdare. Vad ska dom som åker buss göra då? bära alla barn fram och tillbaka, nej urdåligt!

Inga kommentarer: