söndag 3 oktober 2010

Kväll

En underlig dag har de varit hela dagen har kantats av att de är en kanin mindre här hemma.
Hänglås är satt på dörren in till kaninhuset och rikard har varit och köpt lampor som ska sättas upp utanför och innuti boden, att måsta göra de här för att få ha sina djur i fred ute på landet är sjukt. Vi har hela dagen försökt se om hon på nåt vis kan ha tagit sig ut själv men de är helt enkelt omöjligt enda vägen ut är genom burdörren som va stängd.

Nina och Daniel kom mitt på dagen vi la ett spår och killarna for iväg och handlade lampor och grejer. Efter ett par timmar åkte vi för att gå spåret. Hundarna betedde sig mycket märkligt och gick i flera spår, varför fick vi svaret på då Lexie kom på spåret igen och jag kliver rakt i färskt älgbajs. En älg har passerat och trampat runt i spåret vilket göra att för hundarna finns de flera spår. Så då fick vi iaf svaret på varför de inte gick klockrent idag. Jag är dock otroligt nöjd med Lexie som tog vinkeln och i slutändan gick hela spåret trots vilt vittringen.
Nu har vi precis kommit in från prommis och de är dags att slöa i soffan en stund de är både kalla fakta och ensam mamma söker, en bra kväll med andra ord!


Inga kommentarer: