söndag 4 oktober 2009

Söndag kväll..

Mina ögon står i kors efter dagen men de har de helt klart varit värt.
Nellies farmor, farfar och gammelfarmor kom vid två tiden och självklart hade dom med sig massa fina saker till Nellie. Vi har hunnit med både att fika, surra äta och självklart mysa massor med lillan.
Anders, Stina och Vilmer kom förbi på eftermiddagen också riktigt trevligt. Nellie fick dessutom en kanonfin overall av dem.
De är så roligt att de är så många yngre och som har barn som bor i byn de är lite enklare då att gå hemma och självklart roligare för barnen.
Så vi ska försöka åka förbi dem nån dag och hälsa på.

Nellie har haft den bästa dagen på jag vet inte när idag hon har varit så nöjd och alla hennes utslag är i stort sett borta ingen är lyckligare än vi och nu hoppas vi på att de håller i sig så hon får må bra.
Hon är så underbart snäll och go när hon inte har ont man ser verkligen hennes riktiga jag, vi har njutit hela dagen av hennes underbara humör.
Underbara älskade skatt..

Nu på kvällskvisten är både jag och Rikard otroligt trötta och vi hoppas på en någorlunda lugn natt, Rikard jobbar eftermiddag i veckan ganska skönt då han är hemma på förmiddan allting flyter på bättre då.
Hoppas ni får en skön natt.

Kram

1 kommentar:

Carina A sa...

Skönt höra ni har haft det lite lugnare o va bra utslagen är på bättringsvägen...kram