söndag 22 februari 2009

Söndag

Har varit dålig uppdatering sista dagarna, skämmas ja de gör jag faktiskt!
I fredags kom min kära kusin förbi mitt på dagen med några jätte fina tröjor, så himla gulligt att hon tänkte på mig! tack snälla du!

På lördag tog vi oss en sväng förbi överboda och tittade hur P&A hade de, vi blev nästan lite avis dom hade de jätte fint och bor ju helt perfekt till!
Fick även låna mig två böcker vilket va otroligt bra då jag har helt slut på läsning här hemma..

Igår blev de en riktig slöardag vi låg kvar i sängen länge och drog oss vilket va välbehövligt gjorde oss i ordning och åkte iväg på barnens hus och tittade på lite grejer, alltid lika mysigt! Finns så otroligt mycke fint så mycke man vill ha..
Kvällen spenderades framför melodifestivalen med cola och chips, helt perfekt!

Nu sitter jag och tittar på nyhetsmorgon där dom har ett par som har valt att föda hemma läkare och barnmorskor går starkt emot detta och de förstår jag..
jag skulle aldrig i mitt liv vilja föda hemma, aldrig. Tänk om något händer, om något går snett då handlar de om sekunder..
Nej jag gillar de där med sjukhus nära till specialister och mycket hjälp inget kan vara bättre..

Idag är planen att jag ska sy lite och plugga kanske städa och baka också, och självklart ska hundarna få sin dos av träning och promenad!

Ha en underbar dag i snöstormen nu ska jag kika på barnvagnstest, de är behövligt kanske blir man lite klokare :)

1 kommentar:

Carina A sa...

Ha en skön Söndag!Ps: Jag tycker din vita text är lite jobbig att läsa...det grillrar i mina ögon =)....svart vore bättre för en medelålders tant som mej =).
Kram C