torsdag 8 juli 2010

Fredag

Igår hanns de inte med någon uppdatering vi var på stranden och myste så länge vädret tillät sen fortsatte altanbygget här hemma. På kvällskvisten tog vi ännu en tur ner till sjön denna gång på "vår" sida av sjön och där va vattnet riktigt varmt. Nellie tog av sig blöjan och badade för fulla muggar hon verkligen älskar vatten hon traskar runt och plaskar för fulla muggar.
Har glömt att säga att hon faktiskt står själv nu utan stöd emellanåt, helt otroligt. Dessutom säger hon både hej och tack titt som tätt helt otroligt vad duktig hon är.

Idag är grabbarna iväg och handlar mer virke denna gång är de trall som ska inhandlas, våran altan kommer bli så fin och otroligt stor :) Den kommer vi njuta av många somrar framöver, att sen ha sjön som utsikt därifrån gör de ju inte sämre.

Jag hoppas vi ska hinna med att åka till vännesdagarna i eftermiddag men de beror på hur mycket dom ska göra idag. Vi ska även ha med systers barn eftersom hon inte kan gå igenom hela, många blir vi.

Nu ska jag klä på mig och dra igång projekt städning och tvättning de har inte blivit mycket av de på slutet ska jag säga!


Inga kommentarer: