torsdag 26 januari 2012

Fredag

Ännu en natt utan nämnvärt mycket sömn går nu mot sitt slut, äntligen är Rikard ledig och de är mer än välbehövligt just nu. Under den här veckan ska jag försöka sova ikapp åtminstonde en del av de förlorade...

De börjar ljusna ute och då får man lite mer energi iaf, längtar tills våren lite mer ljus då går allt så mycket lättare.

Vi gjorde ett besök på media market i veckan vårat batteri till bärbara datorn har varit trasig ett tag och de va dags för att införskaffa ett nytt. Eftersom datorn är köpt där så åkte vi självklart tillbaka dit, vilken miss till svar får vi att batterier är en beställningsvara och han som tar upp beställningar är ledig idag? Har dom bara en som kan med ett beställningsformulär. Döm om min förvåning då han säger de är nog lättare att åka hem och beställa ett nytt via internet.
Ja alltså hur var de där med service?
Sagt och gjort vi åkte hem beställde ett batteri i onsdags, leverans tid 1-2 veckor. Igår låg de i lådan DE är service, vi kommer absolut rekomendera inc club batteri snabbt smidigt och enkelt.

Nu kan vi äntligen använda den som en bärbar dator igen, så skönt!

Inga kommentarer: