fredag 13 januari 2012

Fredag

Vi fick sovmorgon imorse, och fick sova i stort sett hela natten. Behöver jag säga att hela familjen är utvilade pigga och glada? Underbar start på helgen...

Nu väntar vi bara på främmandet idag blir de huset fullt både från norr och söder, imorrn vankas de kaninutställning så en kanin vän kommer ner från skellefteå och sover här till imorgon. Deras familj ska nämligen hämta en schäfer söderöver så medans Amanda stannar här åker resten av familjen för att hämta hem godbiten.
Åh imorrn ska de mysas puppy ;)

Bjästa folket trillar in om ett par timmar också, de ska bli så roligt dom är så efterlängtade. Nellie pratar ständigt om vilka grejer hon ska låna ut till till Tristan, ja så är hon de finns inget i hennes värld som är mitt hon delar mer än gärna med sig av precis allt!
De blir så roligt att dom kommer.

Ikväll blir de middag med alla tjejer här, Rocky får nog sitta med vid bordet för att hålla Rikard sällskap med alla 5 tjejer ;)
Imorgon är de kaninutställning sen blir de födelsedagsfirande med smörgåstårta, de kommer bli mysigt! Vi får hoppas på någorlunda resultat också, men de kan nog vara lite mycket begärt :P

Inga kommentarer: