lördag 25 december 2010

Dagen efter..

Vi hade en fantastisk jul med underbara människor, vi fick superfina klappar och supergod mat allt va precis som de ska vara på julafton. Nellie älskade att vara nere i Bjästa hos Malin och Björn och precis som vanligt blev de massor av mys och bus. Nellie älskar lilla Tristan och vill ständigt hålla i och krama honom helst skulle hon vilja ha med honom i alla lekar också men de får vänta en månad eller två. Är så roligt att se att hon förstår att han är mindre och att hon är så försiktig, duktiga lilla tjej!

De blev sent och vi var inte hemma förrens vid elva men vad gör de då dagen var så fantastisk, vi tar med oss alla minnen och jag hoppas att Nellie får uppleva dessa jular varje år. De är underbart att få ge sina barn den upplevelsen.

Idag har vi tagit de lugnt och sett på saltkråkan Nellie fick 6 timmar av bara de, så uppskattat hon älskar ju de. Vi har städat och stökat in alla nya saker på hennes rum så där har hon tillbringat en hel del tid, mestadels lagar hon mat på nya spisen och kastrullerna.

Nu är de snart dags att lägga i säng lill skruttan och vi vuxna ska försöka ge oss på att pröva våra julklappar för min del bli de pyssel!

Inga kommentarer: