tisdag 4 januari 2011

Tisdag

Fick sovmorgon imorse otroligt skönt när man är vaken på nätterna. Nellie kom och väckte mig överlycklig kan ju inte finnas underbarare känsla.

Idag är de riktigt kallt men vi ska bege oss ut iaf de gäller bara att klä på sig ordentligt Nellie vill nog gärna åka pulka en sväng, de är de bästa hon vet utomhus och fort ska de gå.
Jag börjar längta till sommaren har börjat kika på årets fröer och vad som ska sås de finns alldelens för mycket man vill pryda rabatterna med. Men de är snart dags att beställa så de är bäst man sätter sig ner och planerar.

En hund är försvunnen på Ersboda en welsh corgi cardigan. En unghundshane som blev skrämd av en större hund igår kväll familjen har letat hela natten utan att hitta honom. Bor ni i närheten bege er ut och leta han lyssnar till namnet Frodo. Jag lider så hemskt med familjen de är fruktansvärt att ha en hund på vift. Vi vet allt för väl då vi förlorade våran älskade labrador en nyårsafton för många år sedan. Jag hoppas han hittas under dagen att han får återförenas med sin älskade familj!


1 kommentar:

Nina sa...

Vad skönt att hon är frisk så hon kan vara ute nu :)

Vilken tur att familjen äntligen har fått hem Frodo, vilken lättnad för dom!

Hörs sen gums! Kram