lördag 15 januari 2011

Kväll

De blev en super härlig eftermiddag i goda vänners lag varje gång inser man att de är allt för långt mellan gångerna vi ses, kanske borde styra ihop en middag snart :)

Nellie va inte på bästa humör tröttheten tar ut sin rätt även på henne ibland, somnade gott gjorde hon iaf vi hoppas natten fortsätter så. De är så roligt med henne nu då hon ständigt ska laga mat och bjuda oss andra på tänk så mycket dom tar efter så tidigt.

Vi funderar vad Lexie pysslar med en väldigt tidig förlöp kanske har ingen lust att de börjar strula med löp just denna gång, tur nog är ju allt klart inför parning. De är ju dock inget vi styr men hon har varit klockren fram tills nu så de borde fortsätta så. Kanske beror de på hennes kavaljer i huset brevid hon gillar verkligen den killen skarpt.

Nu ska vi bege oss i säng imorrn är en ny dag, en dag då julen verkligen ska bort. Den underbara blomma jag fick av Nina och Daniel gav mig mer lust att ta in lite nytt, de blir ju så mycket ljusare. Men jag kommer sakna de röda mysiga de ska jag inte stryka under stolen med.

Go natt


Inga kommentarer: