fredag 9 december 2011

Lördag

Här har de kommit en helt sjukt mängd snö och än snöar de för fullt. Tidningen har inte kommit sig fram och de lär nog dröja innan den gör de, parabolen funkar inte heller 0 i signalstyrka med andra ord ingen bompa eller julkalender.
Hej och välkommen till Norrlands i sin bästa form, men så ska också sägas att de krävs en ordentlig mängd snö innan tv och tidning ger upp.
Vi får istället mysa med brasa tända ljus och vänta på att julkalendern ska läggas upp på datorn, internet de fungerar utan problem.

Allt prat om en grön jul känns just nu helt absurt vi har fått snö för flera veckor på 1 dygn, gissar att de finns dom som jublar dom som faktiskt lever på snön. Ja och vi som faktiskt gillar snön som tycker att de är mysigt och tillhör julen. Jag tänker inte gnälla hellre så här än regn.

Vad ska vi då hitta på idag? Ja självklart ska vi komma oss ut då de har blivit skottat så iallafall inte Nellie druknar i snön, hon är så imponerad över hur mycket snö de är på granen hon lär ju få en chock då hon ser hur mycket snö de är överallt.

Nu dags att mysa ner sig med världens bästa gumsa och mysa :)

Inga kommentarer: