söndag 19 juni 2011

Kväll

Vi har haft en härlig dag jag har börjat plantera ut de mesta i blomväg, dock finns de massor kvar. Jag älskar att pyssla i växthuset och göra fint runt gården, förhoppningsvis blommar de fint om några veckor.

Nellie har blivit förkyld och allergin värre så de blir lite kaka på kaka, hon är med andra ord inte på bra humör. De gäller att hålla sig på god fot, stackars lillgumman. Hämtade ut näs spray och hennes andra allergi mediciner ikväll de är inte läge att bli utan nu.

Vi hämtade hem en 6 facks kaninbur ikväll, imorrn ska den göras i ordning och kaninerna ska flyttas om. Mamma va snäll och var barnvakt och sedan hjälpte pappa till att lyfta den på plats, vad skulle vi göra utan er? Ni är fantastiska och ovärderliga för oss.

Lexie har gått 6 veckor av dräktigheten och nu märks de tydligt att hon är dräktig, vi har börjat göra i ordning en valpningskasse. Massor av grejer behövs, framförallt filtar och ombyte i massor så valpar och Lexie får ligga torrt och skönt. En tur till apoteket blir de i veckan för att inhandla de sista grejerna.

Inga kommentarer: