tisdag 14 april 2009

Tisdag

Man blir verkligen dagavill av alla dessa "lediga" dagar helt otroligt...
Idag skiner solen vilket gör att man vaknar på bra humör trots 100 grader i sovrummet, Lexie studsade ut glad över de fina vädret tråkigt dock att vi inte kan gå nån riktigt prommis då hennes ben inte klarar de än.. Vi får istället hålla oss i solen.

Idag är planen pysselaffären jag ska ha lite saker till ett dop kort till en liten kille hoppas på att hitta de jag söker vilket man aldrig gör då man redan bestämt hur de ska se ut. Så mycket enklare de vore om man inte bestämde sig INNAN man har sakerna..

Rikard är ledig fram tills torsdag morgon så vi får se vad som hinns med att uträttas innan han börjar jobba ett som är säkert de är att kompostgaller ska sättas ut på våran altan så Lexie kan vara ute där...

Igår köpte vi hem våran barnvagn förhoppningsvis kommer den i slutet på den här veckan eller i början på nästa. Vi kunde inte låta bli då de var så otroligt billigt vi sparade 2000 på att köpa den nu helt perfekt.
Så snart har vi den hemma de kliar i mina fingrar att få hem den :)
De blev den vi ville ha från början den är både snygg och funktionell allt i ett med andra ord!

Nu är snart mamma här så de är dags att koka kaffe!

Tjing så länge

3 kommentarer:

Frida sa...

Åh så kul att ni köpt barnvagn! Så otroligt spännande! Det är ju kul att shoppa överhuvudtaget, men att köpa sånt måste ju vara ännu roligare :) Vars köpte ni då?

Skönt att det är bättre med Lexie också.
Ha det toppen!

Kram

Linda sa...

Blev det en röd Kronan?

Carina A sa...

Foton på barnvagnen kommer väl ? =)