måndag 23 april 2012

En upp och nervänd vecka

Den här helgen och starten på veckan har varit otroligt märklig, de har varit så otroligt stora skiftningar. Så mycket förändras och blir inte alls som vi tänkt oss såklart är de hundfronten som de handlar om.
Lexie är ögonlyst U.A otroligt skönt och en stor lättnad. I samma veva får vi beskedet att Rocky kommer plockas ur avel, han kommer förmodligen aldrig själv bli sjuk men hans gener får inte föras vidare.
Så lördagen blev trots goda besked en sorgens dag, har man en sällskaps hund så spelar de kanske inte någon roll. Men när de kommer till mig så har vi sparat honom för att kunna använda i avel, ett otroligt tråkigt besked.
Men nu får vi ta de därifrån de är och vara glada över att han inte hunnit ge några valpar och att de i dagsläget bara är  han de gäller. De är oss de drabbar vi slipper ringa med tråkiga besked till andra, de känns ofantligt skönt.

Men vi kommer nog kastrera killen så han slipper ha de jobbigt med löptikar och dylikt, han kommer ändå inte ha någon användning för dom ;)

Nya tag och nya grejer på gång precis som de ska vara. Lexies parning är planerad och hundutställningarna kommer en efter en, Underbart!

Vi längtar till helgen då händer de massor av grejer, trädgårdsmässa massor av besök de blir toppen :)

Inga kommentarer: