torsdag 1 november 2012

Torsdag

Rikard har gått på ledig vecka, underbart :) Vi startade med att åka till stan för att lämna lite prover och göra lite andra ärenden. Jag och Nellie passade på att besöka stans pysselbutik, vi kom hem med diverse grejer. Men rena kortmakeri/scrap grejer får man helt enkelt beställa på nätet eller besöka vännäs för att få tag i..
Vi hann även med Lekia en sväng en present till Axel inhandlades och Nellie fick kika på allt hon önskade sig i julklapp, rätt mycket vill jag lova att de var. Hon längtar så otroligt mycket efter julen de ska bli så roligt att se hennes reaktion i år.. .

Imorgon är lugnet över i huset, två valpar entrar huset. Dock bara lånevalpar men lika roligt iaf. Två corgi korvar ska få bo med oss under ett par dagar Nellie är överlycklig och har stora förväntningar. Sötaste lill hjärtat, de har varit så tungt för henne att Rocky fick somna in. De blir kul för henne med en lång helg med valpar och massor av bus.

Klockan är 22 men de är helt klart dags för sängen, jag måste sova ögonen blöder. Imorrn upp tidigt och avverka telefonsamtal ingen rast och ingen ro!

God Natt!

Inga kommentarer: