lördag 19 november 2011

Lördag

Igår fanns ingen ork för datorn, vi hade tjej dag med allt vad de hör till. En super trevlig dag i bästa sällskap, vi hittade en hel del i stort sett allt till advetskalender så nu saknas bara några små saker!
Vi åkte runt på massa ställen vissa bättre än andra helt klart, Nellie har ett tålamod av guld och måste vara bland de lättaste barn att ha med sig i en affär.
Vi köpte lite julsaker också skulle kunna ha hur mycket som helst, men de ryms ju inte riktigt. Men lite krukor till julgrupper och gardiner, sånt behövs alltid. Och så klart årets första amaryllis, än får hyacinterna och övriga jul växter vänta iaf en vecka till.

Idag har vi tagit en riktig tur i skogen med hundarna med både sök och lydnadsträning de behövdes efter gårdagens lugna dag för dom.
Första julgardinen har även kommit upp men nu får jag hejda mig de är ju inte första advent förrens nästa helg men då är vi borta så jag vill ha de mesta klart innan lördan. Lika bra att börja i tid :)

Nu ska vi ro ihop lite middag tills då morfar och Rikard kommer hem och äter, Lax står på menyn och de kurrar redan i min mage :)

Inga kommentarer: